“Kiitos tosi paljon voimaa vatsaan kurssista! Omalta osalta se on vähän vielä kesken johtuen että viiden pienen lapsen äitinä en välillä meinaa löytää sitä puolenkaan tunnin omaa rauhallista aikaa niin että ehtisin videon tahtiin jumpata. Ne kaikki treenit mitä oon  jo tehnyt , on ollut just hyviä ja on tuntunut vatsalihaksissa ja  toiminnallisissa treeneissä on tullut kiva pieni lämpö päälle. Näissä sun treeneissä tulee niin kivasti sitä mitä just omassa arjessa tarvii et muistaa koko ajan käyttää sitä keskivartalon tukea , joten oon enemmän kuin tyytyväinen tähän kurssiin! Ja sä oot hyvä koutsi, sun videot on selkeitä ja luennot mielenkiintoisia. Ja sun valmennuksista saa lisämotivaatioita koko ajan ujuttaa treeniä lisää omiin päiviin 🙂”

- JOHANNA

"Olen tykännyt erityisesti syvien vatsalihasten treeneistä. Ne ovat tehokkaita, asiat on selitetty hyvin. Minulle on tärkeää, että treenit tuntuvat turvalliselta tehdä, ja se toteutuu kurssilla hyvin. Ei ole tarvinnut pelätä selän puolesta. "

-ANNA

"Ihanat treenit, joissa voi säädellä vaikeustasoa oman kunnon mukaan! Treenikalenteripohjat tuo kaivattua suunnitelmallisuutta omaan liikkumiseen! Kiitos! 🤩👌"

- Miia

Valmennukset

Voimaa vatsaan

Tunne keskivartalon voiman vahvistuminen ryhdin kannattelun helpottumisella ja TULE-ongelmien vähentymisellä.

4 viikon ohjelmoitu treeniohjelma keskivartalolle – treenaa 3 x viikossa tehokkaasti ja nopeasti.

Vahvista corelihaksiasi monipuolisesti 15-20 minuutin harjoituksilla.

Vapauta kireät hartiat

Nopeat taukojumpat, voimatreenit ja liikkuvuusharjoitukset sinulle, jonka niska-hartiaseutu jumittaa jatkuvasti töiden tai muun arkielämän vuoksi. Paranna liikkuvuutta ja yläkropan voimaa!

Maksuttomat treenit

Herätä core 3 päivässä

3 päivän maksuton minikurssi keskikropan vahvistamiseen. Herätä ja haasta keskikroppasi lempeästi, mutta tehokkaasti.

Hartiat keveiksi

Vetreytä niskasi kolmen tehokkaan jumpan avulla! Maksuttomat, alle 10 minuutin jumpat kireälle niska-hartiaseudulle.