OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä jotain tai antaa palautetta? Lähetä viessti alla olevan lomakkeen avulla. Voit myös lähettää meille sähköpostia: hello@maijafitness.com

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.

TUTUSTU MAIJAAN

MAIJA - FYSIOTERAPEUTTI

MOI, OLEN MAIJA – HAUSKA TAVATA!

Olen Maija, fysioterapeutti ja liikuntaintoilija. Olen ollut aktiivinen liikkuja koko elämäni ajan ja liikunta on tärkeä osa arkeani. Aiemmin olin aktiivinen voimistelija ja nyt keskityn laajaan kirjoon erilaisia lajeja ja arkilikuntaa.

Aktiivinen elämäntapa tuo elämääni iloa, voimaa, rentoutumista ja itsevarmuutta.

Aiemmin en ymmärtänyt, miksi jotkut ihmiset eivät pitäneet liikunnasta. Sitten ”elämä tuli eteen” ja myös minulla oli vaikeuksia ylläpitää fyysistä voimaa ja aktiivisuutta. Olin tiukilla kaikilla elämän osa-alueilla ja se johti passiiviseen arkeen.

Viimein löysin liikunnan palon uudelleen ja ymmärsin, miten ja miksi fyysistä elämäntapaa on vaikea ylläpitää. Hiljalleen treenasin itseni parempaan kuntoon, en pakottamalla vaan kuuntelemalla kehoani ja sen tarpeita.

Tämän ymmärryksen pohjalta haluan fysioterapeuttina auttaa ihmisiä ehkäisemään kehon ongelmia ennen kuin ne ilmenevät. Liike ja aktiivisuus ovat parhaita lääkkeitä laajaan kirjoon ongelmia.

Ensimmäinen askel on kuunnella omaa kehoasi. Sitten alat liikkua sinulle sopivalla ja mieluisalla tavalla – jotta saat iloa liikunnasta. Toivon, että kurssini tuovat sinulle iloa ja voimaa arjessasi.

Yhdessä onnistumme!

Maija Fitness

MITÄ MIELTÄ MUUT OLIVAT?

"Maijan ohjeet ovat inspiroivia! Viimein pääsin ylös sohvalta ja aloin pitää huolta itsestäni!"

— Tyytyväinen asiakas

"En tykkää kuntosalista ja viimein Maijan treenit olivat sellaiset, joita oikeasti huvitti tehdä kotonakin."

— Tyytyväinen asiakas